wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Polityka Prywatności
Opinia o produkcie
Piękny i jeszcze raz piękny papier ze złotymi refleksami. Jestem w posiadaniu już niemal całaj kolekcji włoskiej kupionej w tym sklepie i miałabym problem,…
Ocena produktu 5/5
Kontakt
  • Adres do korespondencji:
    Drewniana Dolina s.c. Zbigniew Zagata Marek Zagata
    Ul. Kuźnicy Kołłątajowskiej 23H/18
    31-234 Kraków

    Adres magazynu:
    Drewniana Dolina s.c.
    Al. 29 Listopada 214
    31-241 Kraków
    NIP: 9452087990
  • E-mail:sklep@drewnianadolina.pl
  • Telefon602873701
  • Godziny działania sklepuSklep czynny całą dobę.
Galeria Prac Klientów

Polityka Prywatności

Ochrona Danych Osobowych:

 

Dane osobowe zarejestrowane w sklepie internetowym Drewniana Dolina są przetwarzane przez firmę Drewniana Dolina s.c. Zbigniew Zagata Marek Zagata (Administrator danych osobowych) Ul. Kuźnicy Kołłątajowskiej 23H/1831-234 Kraków Polska NIP 9452087990.

Zarejestrowane w Sklepie Drewniana Dolina Dane Osobowe Klienta są przetwarzane przez sklep wyłącznie w celach realizacji zamówienia. Dane personalne i adresowe oraz numer telefonu i adres e-mail Klienta podawane są firmom transportowym w celu zrealizowania przesyłki. Brak zgody na przetwarzanie danych osobowych uniemożliwia zrealizowanie zamówienia w Sklepie Drewniana Dolina. Klient ponosi pełną odpowiedzialność za podanie nieprawdziwych danych osobowych i kontaktowych.

 

Dane osobowe są chronione zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. z 2002 r. Nr 101 poz. 926, ze zm.) w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osobom trzecim. Zgodne z wyżej wymienioną ustawą Klienci Sklepu Drewniana Dolina mają prawo wglądu do własnych danych osobowych oraz danych kontaktowych, do ich poprawiania oraz żądania usunięcia po zalogowaniu się do panelu klienta lub wysłaniu żądania na adres sklep@drewnianadolina.pl.

 
Polityka Cookie:

Cookie jest małym plikiem składającym się z liter i cyfr, który zostaje załadowany na komputer lub inne urządzenie (np. dysk twardy komputera, telefon) podczas wizyty na stronie internetowej. Pozwala on na rozpoznanie użytkownika i pomaga stronie internetowej zapamiętać jego preferencje (np. wybrany język) tak by użytkownik nie musiał ustawiać swoich preferencji za każdym razem, kiedy korzysta z danej strony internetowej. Większość stron internetowych używa plików cookie.
 
Mechanizm Cookies w sklepie Drewniana Dolina nie jest wykorzystywany do pozyskiwania jakichkolwiek informacji o użytkownikach sklepu ani do ich śledzenia. Pliki Cookies stosowane w sklepie Drewniana Dolina nie przechowują żadnych danych osobowych ani innych informacji zebranych od użytkowników strony.
 
W jaki sposób Sklep Drewniana Dolina używa plików cookies i jak wykorzystuje gromadzone informacje ?
 
Typy Cookie używane w Sklepie Drewniana Dolina:
 
• Cookie związane z daną sesją. Tymczasowe cookie, które istnieją na komputerze tylko podczas przebywania na danej stronie internetowej (a dokładniej do czasu zamknięcia przeglądarki). Pozwalają stronom sklepu zapamiętać co wybrali klienci na poprzedniej stronie, aby uniknąć ponownego wpisywania informacji.
 
• Informacje o ruchu na stronie. Tego typu cookie jest używane do dostarczania ważnych informacji o ruchu na stronach oraz sposobie w jaki odwiedzający ją wykorzystują. Do zbierania tych danych używane są narzedzia Google Analytics. Te pliki cookie służą wyłącznie do zbierania statystyk dotyczących ruchu na stronie.
 
Usuwanie plików cookies:
 
Standardowo oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (np. Firefox czy Internet Explorer) domyślnie dopuszcza umieszczanie plików „cookies” na urządzeniu końcowym. Użytkownik może samodzielnie i w każdym czasie zmienić ustawienia dotyczące plików Cookies, określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki Cookies do Urządzenia Użytkownika. Zmiany ustawień Użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o każdorazowym zamieszczeniu plików Cookies na urządzeniu Użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej). Ograniczenie stosowania plików „cookies”, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne w Sklepie Drewniana Dolina.
 
W Sklepie Drewniana Dolina Pliki Cookies nie zbierają danych osobowych, pozwalajacych na personalną identyfikację użytkownika.
 

Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl