wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Recenzje
Promocje
Komódka jedna szuflada 009

Komódka jedna szuflada 00934,00 zł31,87 zł

Kulka drewniana 40 mm.

Kulka drewniana 40 mm.1,47 zł1,27 zł

Jajko drewniane 03

Jajko drewniane 031,20 zł0,99 zł

Pudełko PTP17

Pudełko PTP1714,87 zł12,87 zł

Opinia o produkcie
Nieco jestem rozczarowana grubością tego papieru. Poza tym bez zatrzeżeń.
Ocena produktu 4/5
Kontakt
  • Adres do korespondencji:
    Drewniana Dolina s.c. Zbigniew Zagata Marek Zagata
    Ul. Kuźnicy Kołłątajowskiej 23H/18
    31-234 Kraków

    Adres magazynu:
    Drewniana Dolina s.c.
    os. Złotej Jesieni 13
    31-828 Kraków
    NIP: 9452087990

  • E-mail:sklep@drewnianadolina.pl
  • Telefon+48 602 873 701
  • Godziny działania sklepuMagazyn czynny w godz. 6-14. Od poniedziałku do piątku.
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail

 

Recenzje

Kufer retro

Kufer retro

Ocena produktu 5/5

Po raz kolejny jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie. Cenię wysoką jakość oferowanych produktów, korzystną cenę i rabaty ilościowe.

Autor recenzji: Kazimierz
Data napisania recenzji: 14-04-2021

Kufer retro z deklem zaokrąglanym

Kufer retro z deklem zaokrąglanym

Ocena produktu 5/5

Ciekawy wyrób, starannie wykonany. Obsługa wyśmienita, przesyłka błyskawiczna. Jestem bardzo zadowolony - polecam.

Autor recenzji: Kazimierz
Data napisania recenzji: 14-04-2021

Pudełko z deklem.

Pudełko z deklem.

Ocena produktu 5/5

Starannie wykonany. Kontakt z firmą doskonały. Jestem bardzo zadowolony - polecam.

Autor recenzji: Kazimierz
Data napisania recenzji: 14-04-2021

Kufer retro z kluczykiem

Kufer retro z kluczykiem

Ocena produktu 5/5

Wyrób dobrej jakości. Kontakt ze sklepem bardzo dobry.

Autor recenzji: Kazimierz
Data napisania recenzji: 14-04-2021

Violins Finmark JW 506

Violins Finmark JW 506

Ocena produktu 4/5

Papier do dużych prac, piękne wzornictwo, wyraźne barwy i kształty, trochę twardy, wymaga większego nakładu pracy.

Autor recenzji: Iwona
Data napisania recenzji: 11-02-2021

Szkatułka BM

Szkatułka BM

Ocena produktu 5/5

Piękna, wyjątkowo staranne wykonanie.

Autor recenzji: Iwona
Data napisania recenzji: 11-02-2021

Szkatułka BD

Szkatułka BD

Ocena produktu 5/5

Przepiękna szkatułka, wyjątkowo staranne wykonanie.

Autor recenzji: Iwona
Data napisania recenzji: 11-02-2021

Nóżka DRX 107

Nóżka DRX 107

Ocena produktu 5/5

Nóżki pasują do mniejszych i większych pudełek, niewiarygodnie dodają klasycznego uroku szkatułce.

Autor recenzji: Iwona
Data napisania recenzji: 11-02-2021

Komódka trzy szuflady z lusterkiem 005

Komódka trzy szuflady z lusterkiem 005

Ocena produktu 4/5

Komódka wygląda jak na zdjęciach, aczkolwiek dotarła z odklejonym lusterkiem. Na szczęście się nie potłukło.

Autor recenzji: Monika
Data napisania recenzji: 05-08-2020

Pudełko cztery w jednym prostokąt

Pudełko cztery w jednym prostokąt

Ocena produktu 5/5

Mój ukochany zestaw nr - zaraz po kwadratowych. Świetnie wykonane, wygodne w obróbce. Polecam serdecznie

Autor recenzji: Jolanta
Data napisania recenzji: 02-07-2020

Pudełko cztery w jednym kwadrat

Pudełko cztery w jednym kwadrat

Ocena produktu 5/5

Mój ukochany zestaw. Nie umiem się im oprzeć. Idealnie wykonane, wygodne w obróbce. Polecam serdecznie

Autor recenzji: Jolanta
Data napisania recenzji: 02-07-2020

Szafka na klucze prostokątna PRAWA

Szafka na klucze prostokątna PRAWA

Ocena produktu 5/5

Kupowałam ich już kilka i wszystkie są zawsze idealnie wykonane. Polecam serdecznie

Autor recenzji: Jolanta
Data napisania recenzji: 02-07-2020


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl