wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Recenzje
Opinia o produkcie
Solidne i dobrze wygląda . Potrzebny nie tylko w biurze. Polecam
Ocena produktu 5/5
Kontakt
  • Adres do korespondencji:
    Drewniana Dolina s.c. Zbigniew Zagata Marek Zagata
    Ul. Kuźnicy Kołłątajowskiej 23H/18
    31-234 Kraków

    Adres magazynu:
    Drewniana Dolina s.c.
    Al. 29 Listopada 214
    31-241 Kraków
    NIP: 9452087990
  • E-mail:sklep@drewnianadolina.pl
  • Telefon602873701
  • Godziny działania sklepuSklep czynny całą dobę.
Galeria Prac Klientów

Recenzje

Chlebak duży z żaluzją OREGON

Chlebak duży z żaluzją OREGON

Ocena produktu 5/5

Jestem zadowolona z produktu .Jest dobrze i starannie wykonany.

Autor recenzji: Jolanta Śmietanka
Data napisania recenzji: 05-04-2018

Skrzynia pirata średnia

Skrzynia pirata średnia

Ocena produktu 5/5

Dziękuję za bardzo szybką dostawę . Skrzynia jest piękna ,polecam wszystkim zainteresowanym tym produktem , wykonanie jest super .

Autor recenzji: Halina Lewandowska
Data napisania recenzji: 15-11-2017

Lakier ochronny w sprayu 400ml

Lakier ochronny w sprayu 400ml

Ocena produktu 5/5

Produkt godny polecenia jeden z lepszych lakierów do decoupage

Autor recenzji: Dominika
Data napisania recenzji: 18-06-2017

Foremka do odlewania figurek F6-1(A)

Foremka do odlewania figurek F6-1(A)

Ocena produktu 5/5

Foremka (i 14 innych) czeka na wypróbowanie, ale wyglądają solidnie. Miły i profesjonalny kontakt ze sprzedawcą. Błyskawiczna(!!!) realizacja zamówienia.

Autor recenzji: Joanna Wołyniec
Data napisania recenzji: 25-03-2017

Kufer Wielki retro

Kufer Wielki retro

Ocena produktu 5/5

kufer piękny, solidnie wykonany ! ekspresowa dostawa . Dziękuję:)

Autor recenzji: Kasia A
Data napisania recenzji: 17-03-2017

Skrzynka płaska z deklem

Skrzynka płaska z deklem

Ocena produktu 5/5

Bardzo ładnie wykonany kufer. Przesyłka dotarła błyskawicznie. Polecam.

Autor recenzji: Ania
Data napisania recenzji: 19-01-2017

Niciarka

Niciarka

Ocena produktu 5/5

Dobrej jakości niciarka sybka realizacja zamówienia Polecam

Autor recenzji: Dominika
Data napisania recenzji: 07-12-2016

Komoda 3 szuflady 01

Komoda 3 szuflady 01

Ocena produktu 5/5

Komódka wykonana bardzo solidnie, szufladki wysuwają się lekko, bez zacięć. Polecam.

Autor recenzji: Bożenna, Konstancin-Jeziorna
Data napisania recenzji: 01-12-2016

Mechanizm zegarowy z krótkimi czarnymi wskazówkami

Mechanizm zegarowy z krótkimi czarnymi wskazówkami

Ocena produktu 5/5

Podajcie długość gwintu ..............................................................................................................................................

Autor recenzji: smn
Data napisania recenzji: 28-09-2016

Komódka Stasia duża falista

Komódka Stasia duża falista

Ocena produktu 5/5

Bardzo ładnie wykonane. Opłaca się kupić są niedrogie.

Autor recenzji: lilia5
Data napisania recenzji: 24-03-2016

Farba Perlato MADREPERLA Cod.76078

Farba Perlato MADREPERLA Cod.76078

Ocena produktu 5/5

Bardzo wydajna ,ładna i wytrzymała na niekorzystne warunki przechowywania. Polecam. Szkoda,że akurat nie ma.

Autor recenzji: WIOLETTA
Data napisania recenzji: 10-03-2016

Kufer retro z kluczykiem

Kufer retro z kluczykiem

Ocena produktu 5/5

Przepiękny, solidnie wykonany. Świetna jakość. Zero sęków, uszczerbień, wad. Piękny kształt , duża pojemność -niska cena.

Autor recenzji: Barbara
Data napisania recenzji: 29-02-2016


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl